Βασικές Πληροφορίες
Χάρτης Διαδρομής
Ώρα Εκκίνησης: 09:30

Εκκίνηση: Ιστορική Αφετηρία Αυθεντική Μαραθώνιας Διαδρομής (Μαραθώνας)

Διαδρομή: Η διαδρομή του Ημιμαραθωνίου δρόμου περιλαμβάνει την Λεωφόρο Μαραθώνος από την Αφετηρία με κατεύθυνση προς της Νέα Μάκρη για 10χλμ. περίπου. οι δρομείς τρέχουν επί της Λεωφόρου Μαραθώνος, διαπερνούν την Νέα Μάκρη και στο ύψος του Ζούμπερι (Φυτώρια Σφυρή) πραγματοποιούν αναστροφή και συνεχίζουν την πορεία τους με κατεύθυνση προς τον Μαραθώνα και την Ιστορική Αφετηρία. Στο ύψος της διασταύρωσης του Τύμβου Μαραθωνομάχων στρίβουν δεξιά, διατρέχουν κυκλικά τον Τύμβο (Λεωφ. Αγίας Παρασκευής) με κατεύθυνση και πάλι τη διασταύρωση με την Λεωφόρο Μαραθώνος. Στρίβουν δεξιά επί της Λεωφ. Μαραθώνος και συνεχίζουν μέχρι τον τερματισμό.

Τερματισμός: Ιστορική Αφετηρία Αυθεντική Μαραθώνιας Διαδρομής (Μαραθώνας)

  • Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο, θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
  • Το χρονικό όριο τερματισμού για τον Μαραθώνιο δρόμο είναι έξι (6) ώρες (οι δρομείς θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τον Μαραθώνιο μέχρι τις 14:00) από την προγραμματισμένη ώρα Εκκίνησης στις 8:00.
  • Σε κάθε χιλιόμετρο της αγωνιστικης διαδρομής του Μαραθωνίου Δρόμου, θα υπάρχει ένδειξη χιλιομετρικής απόστασης.
  • Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης - για την καταγραφή των ενδιάμεσων χρόνων θα υπάρχουν στην εκκίνηση και στον τερματισμό. Επίσης οι δρομείς θα έχουν ενδιάμεσους χρόνους και σημεία ελέγχου ηλεκτρονικής χρονομέτρησης κατά μήκος της διαδρομής και στα ακραία σημεία της (αναστροφές).
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο Ημιμαραθωνίου Κ.Ε.Δ.ΜΑ.
Κτίριο Διοίκησης
Λεωφόρος Μαραθώνος 196
Μαραθώνας 19 005

ΤΗΛΕΦΩΝΑ
EMAIL

Copyright © 2020 Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα. All rights reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK