Κόστος συμμετοχής

Δηλώσεις Συμμετοχής

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και την Τετάρτη 3 Απριλίου 2019.Προσοχή: Δεν θα πραγματοποιούνται εγγραφές (ηλεκτρονικές – on–line) τις 2 τελευταίες ημέρες που προηγόνται και την ημέρα του αγώνα. Εγγραφές θα πραγματοποιούνται, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις, αποκλειστικά τις ημέρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών, και την ημέρα του αγώνα στην Γραμματεία της Διοργάνωσης.

Τρόποι Εγγραφής

Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

  • Με οn-line εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.half-marathon.gr.
  • Αυτοπροσώπως στα παρακάτω σημεία:
  • Κ.Ε.Δ.ΜΑ. Λεωφ. Μαραθώνος 196, 19 005 Μαραθώνας, τηλ. 22940 69820 & 22940 20534
  • E-mail: info@half–marathon.gr

 

Είδη Εγγραφής

Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

  • Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα και
  • Ομαδικές, από 6 άτομα και πάνω. Οι ομαδικές εγγραφές αφορούν στην εγγραφή μιας ομάδας τουλάχιστον 6 ατόμων οι οποίοι θα συμμετέχουν στο ίδιο αγώνισμα (π.χ. 10χλμ. ή 5χλμ.).  Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή το πρώτο μέλος το οποίο δημιουργεί την Ομάδα ορίζεται και ως Αρχηγός Ομάδας είτε πρόκειται να αγωνιστεί ο ίδιος σε κάποιον αγώνα είτε όχι. Σε κάθε περίπτωση ο Αρχηγός Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα στην επικοινωνία με τους διοργανωτές. Οι ομαδικές εγγραφές γίνονται on–line και αναγνωρίζονται από την δήλωση του ονόματος της Ομάδας στην αντίστοιχη στήλη. Για πληροφορίες σχετικά με τις ομαδικές εγγραφές και τις εγγραφές των ειδικών κατηγοριών, μπορείτε να επικοινωνείτε με το γραφείο του Ημιμαραθωνίου Δρόμου στο τηλέφωνο 22940 69820 & 22940 20534.  
  • Εγγραφές για τον παιδικό αγώνα δρόμου 1,5χλμ. Η εγγραφή για τον αγώνα δρόμου 1,5χλμ. είναι απαραίτητη και στην περίπτωση που γίνεται δωρεάν (μαθητές). Για τους μαθητές η εγγραφή είναι δωρεάν εφόσον γίνει ομαδικά μέσα από το Σχολείο τους.  

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το κόστος συμμετοχής για την εγγραφή του κάθε συμμετέχοντα ανά αγώνα, παρουσιάζεται στον παρακάτω πίνακα.

ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ατομική
15€
Ομαδική Σύλλογοι Δρομέων
12€

10 km ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ατομική
10€
Ομαδική Σύλλογοι Δρομέων
8€

5 km ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ατομική
8€
Ομαδική Σύλλογοι Δρομέων
5€
Μαθητική
*0€

1,5 km ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ

Ατομική
5€
Μαθητική
*0€

 

Τρόποι Πληρωμής

Με κατάθεση (e-banking και αυτοπροσώπως στην τράπεζα) ολόκληρου του ποσού συμμετοχής στον τραπεζικό λογαριασμό της Οργανωτικής Επιτροπής, μετά την On-Line εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας της Διοργάνωσης.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN:  GR 8501101490000014950500307
ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ: ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ (Κ.Ε.Δ.ΜΑ)
 
Για να θεωρηθεί έγκυρη η εγγραφή ενός συμμετέχοντα θα πρέπει να καταβληθεί το ακριβές ποσό της συμμετοχής για τον συγκεκριμένο αγώνα της επιλογής του, με έναν από τους παραπάνω τρόπους πληρωμής, το αργότερο 3 ημέρες μετά την υποβολή της αίτησης εγγραφής-συμμετοχής. Ως αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώνεται το ονοματεπώνυμο του συμμετέχοντα και ο αγώνας της επιλογής του.ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Επιπρόσθετες χρεώσεις & έξοδα τραπέζης είτε στην πληρωμή με πιστωτική κάρτα είτε στην κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης ΒΑΡΥΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ. Εγγραφή στην οποία αντιστοιχεί καταβολή μικρότερου ποσού συμμετοχής από το προκαθορισμένο, θα ακυρώνεται. Μετά την καταβολή των χρημάτων θα πρέπει απαραίτητα να αποσταλεί στα γραφεία της Ο.Ε. η απόδειξη κατάθεσης με ευανάγνωστα τα στοιχεία του συμμετέχοντα, με e-mail στο info@half–marathon.gr . Τις επόμενες ημέρες  θα αποσταλεί  e-mail επιβεβαίωσης εγγραφής.Αν δεν λάβετε επιβεβαίωση εγγραφής στο e-mail που έχετε δηλώσει στο
προκαθορισμένο χρονικό διάστημα, παρακαλούμε, επικοινωνήστε μαζί μας.
Ακυρώσεις συμμετοχών δεν γίνονται δεκτές.

Με μετρητά, ταυτόχρονα με την αυτοπρόσωπη εγγραφή σας στο γραφείο Ημιμαραθωνίου Δρόμου καθημερινά από ώρα 10:00 έως 15:30 και κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών: Παρασκευή 05.04.19 και Σάββατο 06.04.19.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Γραφείο Ημιμαραθωνίου Κ.Ε.Δ.ΜΑ.
Κτίριο Διοίκησης
Λεωφόρος Μαραθώνος 196
Μαραθώνας 19 005

ΤΗΛΕΦΩΝΑ
EMAIL

Copyright © 2020 Ημιμαραθώνιος Μαραθώνα. All rights reserved.

Αυτή η σελίδα χρησιμοποιεί cookies για να διαχειριστεί τα στοιχεία χρήσης, στατιστικά πλοήγησης και άλλες λειτουργίες. Επισκεπτόμενοι τη σελίδα μας συμφωνείτε οτι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε cookies.

OK